Een chakraopstelling is een fijne manier om te kijken hoe het gesteld is met de balans binnen in jou. We zijn er ons vaak niet van bewust hoe we kunnen blijven worstelen met zaken, niet vooruit geraken, piekeren, fysieke klachten hebben, ... doordat onze chakra's geblokkeerd zijn.

We stellen de 7 chakra's op door middel van vloerankers, voorwerpen, edelstenen of andere materialen en gaan per chakra invoelen. Hierbij komen vaak heel wat emoties los, je voelt dat je keel wordt dichtgeknepen of het kan ook zijn dat je zomaar begint te huilen, ... Een chakraopstelling is net zoals alle andere opstellingen telkens anders en het raakt ook steeds een andere laag binnen in jou. Wanneer we door lagen van ons bewustzijn gaan en doorvoelen, transformeren we en komen we dichter bij onszelf en onze kern. Deze kern is verbonden met de bron en in de stilte krijgen we aanwijzingen voor het pad dat leidt naar geluk. 

Chakraopstellingen zijn diepgaand en transformerend en worden gecombineerd met een lichaamssessie voor optimale integratie.

Tijd:  

Ik voorzie voor een chakraopstelling 2u30' (opstelling + lichaamssessie)

Tarief: €175

Datum:  

We plannen een datum in overleg. 

Neem gerust contact via de contactpagina, mail of bel me op de gsm en laat een berichtje na.

Je kan je voorkeuren (voormiddag – namiddag – avond) gerust vermelden.