Wanneer je iets oplost voor jezelf, help je mee iets op te lossen voor het grotere geheel...

Coaching losse sessies - traject

Soms daagt het leven ons uit, vinden we onze weg niet, blijven patronen zich herhalen, voel je een zwaarte of verdriet waarvan je niet weet waar het vandaan komt. Een coachingtraject geeft je inzichten, zorgt ervoor dat je zaken in een ander perspectief kan zien, dat er een 'aha' moment komt die je verder op weg helpt. We lossen niets op maar we brengen beweging in wat vast zit. Door mijn jarenlange ervaring heb ik een dozijn aan tools waarvan er zeker enkele bij jouw persoonlijkheid passen. Soms bewegen we ook om wat vast zit letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen.

Coachingtraject na een opstelling:

Een opstelling brengt inzichten en werkt door op lichaams -en zielsniveau. Wanneer er teveel geanalyseerd wordt over en na de opstelling dan kan de energie niet altijd het nodige werk doen in het lichaam. Een coachingsessie of een traject kan dan een vervolg zijn om de inzichten alsnog te integreren in het lichaam. De beweging wordt pas ingezet als de ziel het inzicht ook echt heeft kunnen 'nemen'. We stappen even mee op je pad naar geluk dat van binnenuit komt.

Coachingtraject tout cour

Wanneer je jou niet of minder vertrouwd voelt met opstellingen kan je ook starten met een coachingsessie. We stemmen die af op je noden en houden rekening met het proces dat je te gaan hebt. Bij veel van ons heeft het denken het overgenomen van het voelen. Je bent dan niet meer in je lichaam. We nemen je vraag mee en brengen die van je hoofd naar je lijf. We werken ook met tools die je in beweging brengen en die de weg openen naar geluk van binnenuit.  Het systemisch gedachtengoed blijft in de basis aanwezig maar krijgt een ander tintje.

Losse sessie (anderhalf uur): €110 - traject van 3 sessies €299 - traject van 5 sessies €499 - prijzen zijn excl. btw.

Neem gerust contact via de contactpagina, mail of bel me op de gsm en laat een berichtje na.

Wandelsessie

Wandelend gaat praten soms makkelijker. Net zo'n beetje als praten in de auto. Je kijkt elkaar niet aan en dan valt er een deel schaamte weg. Doordat je lichaam beweegt komt alles in beweging en komen dieperliggende issues soms gewoon spontaan naar boven. Vaak wordt tijdens het wandelen ook even tijd gemaakt voor een opstelling in de natuur. Dat kan zijn om informatie in te winnen, om nieuwe inzichten te verkrijgen of er kan ook ineens een shift plaatsvinden. De natuurlijke materialen hebben een directe invloed op ons lichaam. Een wandelsessie kan ook deel uitmaken van een traject. 

Tijdsduur: anderhalf uur (verplaatsing van mij inbegrepen) 

Locatie: Izegem of een locatie naar keuze.   

Tarief: €110 - excl. btw

Neem gerust contact via de contactpagina, mail of bel me op de gsm en laat een berichtje na​ 

a close up of a person's feet in a pair of sneakers

                                                Coaching halve dag: Op reis met mij...

Er wordt gewerkt met jouw vraag en via mini-opstellingen, creatief bezig zijn, technieken uit de narratieve psychologie, schrijfopdrachten, ... komen de antwoorden zonder ernaar op zoek te gaan. Een groeiproces dat intens kan beleefd worden door de langere tijd die je met mij en jezelf doorbrengt. Het biedt mogelijkheden om potten te draaien, te schilderen, te wandelen in de natuur, een moodbord te maken. In het moment komen de bewegingen die dienen gemaakt te worden. 

We zijn 4 uur samen: de begintijd kan onderling overeen gekomen worden. Je kan starten wanneer je dit wenst. 

Drank en versnaperingen worden voorzien en als je graag kookt dan koken we samen.

Tarief: €299 - excl. btw 

Neem gerust contact via de contactpagina, mail of bel me op de gsm en laat een berichtje na

Doorvoelen brengt ruimte op een dieper niveau