'Ik en mijn Innerlijk Kind'

Tickets

'Ik en mijn Innerlijk Kind'

door Nathalie Verlinde

'Ik en mijn Innerlijk Kind' 

met Nathalie Verlinde

zaterdag 24/08/2024 van 13u00 tot 17u00

Locatie: Pure Child huis - Stekene

Prijs: €65/persoon

Aantal deelnemers: maximum 10 

We zijn allemaal opgegroeid in een gezin en hebben ook allen een vader en een moeder. Het gezin waarin we zijn opgegroeid heeft ons grotendeels gevormd. Als het in dat gezin niet veilig was, of als een van beide ouders afwezig was, heeft dit er al op jonge leeftijd voor gezorgd dat we mechanismen hebben ontwikkeld om te overleven binnen dat gezin. We zijn een beetje van onze ware kern afgedwaald. Als volwassene reageren we op veel momenten vanuit een gekwetst innerlijk kinddeel. Inzicht krijgen in dit proces helpt ons om emotioneel volwassen te worden.

Bij een 'innerlijk kind opstelling' onderzoeken we met een kleine groep alle levensfasen. Dit omvat de conceptie, de periode van het ongeboren kind, de baby -en kleuterfase, de kinder -en pubertijd. De deelnemers fungeren als representanten op één van deze plaatsen. Jij blijft tijdens jouw opstelling op de positie van de volwassene en ervaart wat jouw innerlijke kind nodig heeft.

Deze ervaring kan diepgaande inzichten bieden en vaak leidt het onmiddellijk tot meer begrip voor je familiedynamiek. Het samenwerken in een groep zorgt voor herkenning en is buitengewoon krachtig. Niet iedereen kan aan bod komen, maar je rol als representant biedt telkens waardevolle inzichten die je op dat moment nodig hebt. Het systeem neemt ons mee en iedereen krijgt voor zichzelf meerdere mini-opstellingen.

Door de bedding die gecreëerd wordt in de groep, die fungeert als een orgaan, tillen we het collectief naar een hoger niveau.

Inschrijven: Via het contactformulier. Je krijgt dan een mail ter bevestiging. ​


Tickets

Datum & Tijd
zaterdag 24 augustus 2024
13:00 17:00 (Europe/Brussels)

Toevoegen aan kalender

Locatie

Pure Child huis

Hamerstraat 169
Stekene 19190
--Pure Child huis--

Krijg de routebeschrijving

Organisator

Je Plek

+32 476 47 31 17
nathalieverlinde@jeplek.be
Delen

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.