Registraties gesloten

'Ik en mijn Innerlijk Kind'

met Nathalie Verlinde

Add to calendar:

'Ik en mijn Innerlijk Kind' 

met Nathalie Verlinde

woensdag 3/07/2024

Locatie: Praktijk Izegem - Molenweg 19/2

Tijdstip: van 18u30 tot 22u00

Prijs: €55/persoon.

Aantal deelnemers: maximum 8 

We zijn allemaal opgegroeid in een gezin en hebben ook allen een vader en een moeder. Het gezin waarin we zijn opgegroeid heeft ons grotendeels gevormd. Als het in dat gezin niet veilig was, of als één van beide ouders afwezig was, heeft dit er al op jonge leeftijd voor gezorgd dat we mechanismen hebben ontwikkeld om te overleven binnen dat gezin. We zijn een beetje van onze ware kern afgedwaald. Als volwassene reageren we op veel momenten vanuit een gekwetst innerlijk kinddeel. Inzicht krijgen in dit proces helpt ons om emotioneel volwassen te worden.

Bij een 'innerlijk kind opstelling' onderzoeken we met een kleine groep de levensfases die zich op dit moment aanbieden om gezien te worden. Dat kan de conceptie, de periode van het ongeboren kind, de baby -en kleuterfase, de kinder -en pubertijd zijn. De deelnemers fungeren als representanten op één van deze plaatsen. Jij blijft tijdens jouw opstelling op de positie van de volwassene en ervaart wat jouw innerlijke kind nodig heeft.

Deze ervaring kan diepgaande inzichten bieden. Het samenwerken in een groep zorgt voor herkenning en is buitengewoon krachtig. Niet iedereen kan aan bod komen, maar je rol als representant biedt telkens waardevolle inzichten. Het systeem neemt ons mee en iedereen krijgt voor zichzelf meerdere mini-opstellingen.

Door de bedding die gecreëerd wordt in de groep tillen we het collectief naar een hoger niveau.

Inschrijven: Via het contactformulier. Je krijgt dan een mail ter bevestiging.