Opstellingen met Paarden

met Nathalie Verlinde en Elke Maes

Add to calendar:
FAMILIEOPSTELLINGEN MET PAARDEN
zondag 8/09/2024 van 9u30 tot 12u30
Locatie: Equniek – Winkelsestraat 202 – 8860 Lendelede
Prijs: €85
Aantal deelnemers: maximum 8 

Een familieopstelling met paarden is een mooie methode om inzichten te krijgen in zich herhalende patronen, blokkades, fysieke klachten, emotionele problemen, enz. Paarden tonen je liefdevol en tegelijk ook krachtig waar het schoentje wringt. Door hun sensitieve kwaliteiten geven ze op een subtiele manier informatie en aanwijzingen die in het wetend veld aanwezig zijn. Ze spiegelen direct en helpen jou zo om in een sessie stappen te zetten of een beweging te maken daar waar je vast bent komen te zitten. 

Opstellingen met paarden kenmerken zich door het feit dat er weinig woorden nodig zijn. Paarden laten snel zien waar de blokkade zit en hoe de energie opnieuw kan gaan stromen. Energetisch vindt er een diepgaande verwerking plaats. 

Elke Maes is coach en doet systemisch werk, beiden met behulp van paarden. Nathalie Verlinde is coach en opsteller en begeleidt zowel individuele opstellingen als opstellingen in groep. Samen verbinden ze hun kwaliteiten en scheppen op die manier met de paarden een veld waarin heling kan plaats vinden.

Er wordt gewerkt met representanten. Wat kan en mag openen zal aan bod komen. Ook als representant kom je vaak in een rol te staan die je een inzicht geeft in je eigen vraagstukken. 

Ervaring met paarden is niet nodig!