'systemisch kijken naar gedrag van kinderen en jongeren'

met Nathalie Verlinde

Add to calendar:

'systemisch kijken naar gedrag van kinderen en jongeren'

zaterdag 19/10/2024 van 10u00 tot 16u30 

Locatie: Pure Child huis - Stekene

€125/persoon

Aantal: maximum 12

Door systemisch te kijken naar kinderen en jongeren komt er zoveel in beweging en verandert het gedrag van het kind als vanzelf: het kind ervaart meer rust, kan zich beter focussen, is meer geaard en in het moment, ... 

Tijdens deze workshop neem ik jullie op een inspirerende manier mee in het systemisch gedachtegoed. We gaan vooral ook oefenen, ervaren en voelen wat systemisch kijken bij een kind of jongere teweeg brengt.

Jullie krijgen ook tal van tips en tools om mee te nemen in de praktijk: thuis, in de klas, in de kinderopvang of daar waar een kind kan en mag groeien.

Voor wie: Voor al diegene die ouder zijn en/of beroepshalve met kinderen werken.

Kinderen maken deel uit van verschillende systemen. Wanneer kinderen veiligheid ervaren binnen die systemen kunnen ze zich ontwikkelen tot stabiele en autonome volwassenen. Het is onze verantwoordelijkheid om hierop toe te zien.

Met meer kennis over de wetmatigheden binnen een systeem dan kan je die ook effectiever toepassen. Dat heeft een positieve invloed op het kind en bevordert zijn ontwikkeling en ontplooiing.

Ik ben systeem -en lichaamscoach en heb meer dan 30 jaar ervaring in het werken met kinderen en ouders. Wanneer we zelf groeien, groeien de kinderen mee en worden ze vrij.

Kinderen liggen me nauw aan het hart. Ze zijn onze toekomst en het is dan ook zo mooi wanneer we als volwassene investeren in de toekomst van onze kinderen.

Systemisch kijken naar gedrag van kinderen omdat kinderen altijd handelen vanuit liefde voor hun ouders...