Individuele Opstellingen

​​

Individuele (familie)opstelling

Mijn plek, daartussen mijn vader en mijn moeder. De magische liefde van mijn innerlijke kind dat dacht te kunnen toveren. De verbinding die er niet was heb ik ingevuld. Ik verdween uit mezelf om niet meer te voelen en werd perfectionistisch, dat was de reden, dat is mijn verleden. Veel mocht ondertussen het daglicht zien en alles hoort erbij precies zoals het is. Het maakt mij vrijer en zoveel blijer!

Lees meer

Gezinsopstelling

Ken je ook zo van die dagen met zovele vragen over hoe en wat? De kinderen blijven maar zeuren ook al heb je het voor de zoveelste keer gevraagd en blijft het maar gebeuren. Je voelt je schuldig of draagt verdriet en je hebt vragen van waarom lukt het mij niet? Kinderen zijn onze spiegels of die van wie voor ons kwamen. Durf kijken tesamen!

Lees meer

Opstelling 'logopedische problemen'

Dyslexie, stotteren, taalachterstand, communicatie, ... Die zaken blijven me boeien. Kinderen vertellen via hun schrijfpatroon, hun rekenmoeilijkheden, hun spraakblokkades, hun stem soms iets over de orde in het systeem, wat er niet mag bijhoren, waar er trauma is geweest. Het loont de moeite om het eens op een andere manier te bekijken. Het maakt kinderen vrij, waardoor er meer ruimte ontstaat om te spelen en leerstof op te nemen.

Lees meer

Opstelling 'vreemd en/of storend gedrag bij kinderen'

Adhd, ASS, leerstoornissen, (faal)angst, perfectionisme, dwangmatig gedrag, negatieve gedachten, eetstoornissen, ... We horen het meer en meer.  Tijdens een opstelling zoomen we uit: Wat zit er in het systeem vast of wat krijgt geen geluid? Wie wordt er vergeten? Kinderen willen de geschiedenis weten. Wanneer alle gevoelens en iedereen erbij mag horen hoeven kinderen dit via hun gedrag niet meer te tonen.

Lees meer

Relatieopstelling

Patronen herhalen zich keer op keer, verborgen onder geheimen van weleer... Wanneer we zien wat zich herhaalt en wanneer ons eigen kinderverhaal zich openbaart is er een magisch moment van weten waarom je bij iemand bent. Dan kan je opnieuw verbinden en samen je eigen verhaal vertellen. Wat jullie helen doet de zon schijnen op al diegenen die jullie verhaal in de toekomst zullen delen. 

Lees meer

Traumaopstelling

Trauma kerft wonden in je hart. Je ontwijkt, vermijdt, overleeft en je voelt niet meer. Reeds lang, misschien zelfs al van voor je hier aankwam. De herinneringen verloren en bevroren hopend op wat zonlicht. Je leeft niet helemaal. Maar er is een taal die alles vertelt en onthult en die samen in veiligheid kan veranderen en vervullen. 

Lees meer

Chakraopstelling

Chakra's zijn energiewielen die in ons stromen van onder naar boven en van boven naar onder: Je veilig voelen zorgt voor creatie en creatie voor kracht. Wanneer je vanuit je kern functioneert lacht je hart. Je ademt bloemen uit je mond die staan voor wat jij de waarheid vindt. Helder waarnemend stap je door het leven, de info van het groter geheel klaar om door te geven.

Lees meer

Alles en iedereen is met elkaar verbonden. Alles wat bestaat is in essentie bewustzijn, liefde en pure potentialiteit.