Bij een gezinsopstelling gaan we aan slag met een vraag omtrent iets dat speelt binnen het gezin of nieuw samengesteld gezin.  Het gezin of het nieuw samengesteld gezin wordt opgesteld en eventueel aanvullend leden van het familiesysteem die van invloed zijn op het gezin. Ik ben als coach soms ook representant voor de andere leden van het gezin. Het kan ook gebeuren dat het probleem of diegene of datgene dat verbonden is met het probleem in het veld wordt gelegd. In het moment kijken we wat nodig is.

We maken gebruik van vloerankers, poppetjes, voorwerpen, kristallen of andere materialen die aansluiten bij jouw interesseveld. Kinderen mogen meekomen, maar het is zeker niet noodzakelijk. 

Ook online kan een sessie omtrent gezinsvraagstukken waardevol zijn. Met placemats, handdoeken en/of voorwerpen kunnen heel wat zaken zichtbaar worden die op zich dan weer inzichten en beweging brengen. 

Tijd:  

We voorzien voor een eerste opstelling steeds anderhalf à twee uur. Voor vervolgopstellingen (indien nodig) is anderhalf uur voldoende. Een drietal weken na de sessie wordt een online opvolgmomentje voorzien. Een coachingsessie nadien kan voor een stevige veranking zorgen. Soms is dat ook niet nodig omdat de opstelling dan vol-ledig 'genomen' werd.

 Tarieven: 

  • €175 eerste opstelling (2 uur + online opvolgmomentje)
  • €110 vervolgopstellingen 
  • €25 opvolgmomentje online 

Datum:  

We plannen een datum in overleg. 

Neem gerust contact via de contactpagina, mail of bel me op de gsm en laat een berichtje na.

Je kan je voorkeuren (voormiddag – namiddag – avond) gerust vermelden.