Een relatieopstelling is een opstelling waarbij we kijken wat aan de basis ligt van de problemen binnen jullie relatie. De veiligheid die een één op één setting biedt, zorgt ervoor dat alles kan en mag gezegd worden met respect voor elkaar. Kunnen en mogen ventileren, gezien en gehoord worden, alles kunnen delen binnen een veilige setting zorgt ervoor dat je terug in begrip kan komen voor mekaar. 

Heel vaak zien we bij relatieproblemen terugkerende patronen van het gezin van herkomst. Patronen herhalen zich nu eenmaal graag. We raken thema's die te maken hebben met het 'innerlijke kind' in ons, want we zijn nu eenmaal allemaal kind van onze ouders en opgegroeid in een bepaald gezin. We trekken mekaar niet voor niets aan. Wanneer je ontdekt waarop je vastloopt en dat van mekaar ook weet, kan je opnieuw verbinden en kan het vuur weer aangewakkerd worden. Weglopen uit een relatie zonder te weten waarom, zorgt er vaak voor dat je steeds weer opnieuw op dezelfde patronen botst. Wat is er mooier dan de patronen te ontdekken en de liefde voor mekaar terug te vinden. 

Er wordt gewerkt met formats die passen bij jullie persoonlijkheid. Het uittekenen van een genogram zorgt voor inzichten in patronen die zich binnen het familiesysteem herhalen. Het werken met vloerankers zorgt ervoor dat er kan gevoeld worden in het lichaam en dat er een beweging kan ontstaan. Deze beweging maken jullie. Daar zit namelijk de kracht van de verbinding. 

Tijd:  

We voorzien voor een eerste opstelling steeds anderhalf uur à twee uur. Voor vervolgopstellingen is anderhalf uur voldoende.  Voor relatievraagstukken reken je best op een drietal sessies met een tussenperiode van een drietal weken.

Tarieven: 

  • €150 eerste opstelling 
  • €110 vervolgopstellingen

Datum:  

We plannen een datum in overleg. 

Neem gerust contact via de contactpagina, mail of bel me op de gsm en laat een berichtje na.

Je kan je voorkeuren (voormiddag – namiddag – avond) gerust vermelden.