Bij een traumaopstelling gaan we stap voor stap tewerk. De veiligheid die een één op één setting biedt is voor een traumaopstelling absoluut noodzakelijk. 

We gaan in gesprek en bekijken enerzijds je vraag en daarnaast ook de verschillende delen in jou: het overlevingsdeel (gesloten hart), het getraumatiseerde deel (gewonde hart) en het gezonde deel (open hart). Deze delen worden ook opgesteld in de ruimte. Op die manier krijg je al een eerste beeld hoe die delen op elkaar inwerken, verbonden of niet verbonden zijn, verstopt worden, ... Indien het kan voelen we ook in. Hierbij wordt heel sterk aandacht besteedt aan veiligheid zodat er geen hertraumatisering optreedt. Alles staat in het kader van een veilige sessie en de kans krijgen om te processen. Niets hoeft, alles mag....

Als het kan maken we een helende beweging, een beweging binnen in je ziel. Dat kan door het uitspreken van systemische zinnen, door een aanraking, door een stap naar voor of naar achter te zetten, door iets te nemen of te geven, ...

We maken gebruik van vloerankers, poppetjes, voorwerpen, kristallen of andere materialen die aansluiten bij jouw interesseveld. 

Aan een traumaopstelling koppel ik graag een lichaamssessie om alles te integreren, maar je bent hier wel volledig vrij in. Ik zorg dat er voldoende tijd is.

Tijd:  

We voorzien voor een eerste opstelling steeds anderhalf à twee uur. Vervolgsessie zijn aangewezen, maar dan in de vorm van een coachingtraject. 

Tarieven: 

  • €150 eerste opstelling 
  • €110 vervolgsessie (traject van 3 sessies €299; traject van 5 sessies €499)

 Datum:  

We plannen een datum in overleg.

Neem gerust contact via de contactpagina, mail of bel me op de gsm en laat een berichtje na.

Je kan je voorkeuren (voormiddag – namiddag – avond) gerust vermelden.