Een individuele (familie)opstelling is aangepast aan jouw specifieke vraag en noden. We groeien allemaal op in een gezin en hebben ouders die op hun beurt ook ouders hebben. Het kan zijn dat een probleem van nu zijn oorsprong vindt in het verleden. Je kan verstrikt geraakt zijn met iemand die buiten het systeem gezet werd of je kan boven je ouders zijn gaan staan. Die zaken zorgen ervoor dat je bent wie je nu bent, maar dat je jouw volle potentieel misschien nog niet ontdekt hebt en ook niet leeft. Dit bekijken we samen in een opstelling. Het beeld van hoe het was brengt inzichten, beweging en een mogelijkheid tot verandering. Wanneer je jou bewust wordt van hoe het is, is de beweging al ingezet. 

De veiligheid die een één op één setting biedt, kan je het vertrouwen geven om nieuwe stappen te zetten in je leven.  Het is een goed alternatief wanneer je het nog te spannend vindt om een opstelling in groep te doen.   

We maken gebruik van vloerankers, popjes, voorwerpen, kristallen of andere materialen die aansluiten bij jouw interesseveld. 

Thema's: vooruit willen maar niet verder komen, emoties dragen die precies niet bij jou horen, het gevoel hebben er niet bij te horen, angst ervaren die geen oorsprong kent, fysieke/emotionele en mentale klachten, moeite hebben met slapen, ...

Ook online kan een individuele sessie waardevol zijn. 

Tijd:  

We voorzien voor een eerste opstelling steeds anderhalf à twee uur. Voor vervolgopstellingen is anderhalf uur voldoende.  Een drietal weken na de sessie wordt een online opvolgmomentje voorzien. Soms is achteraf nog een coachingsessie nodig om het verankeren in het lichaam te verstevigen of gewoon omdat je verder wenst te groeien.

 Tarieven: 

  • €175 eerste opstelling (2uur + online opvolgmomentje)
  • €110 vervolgopstellingen (anderhalf uur)
  • €25 opvolgmomentje online voor vervolgsessies

Datum:  

We plannen een datum in overleg. 

Neem gerust contact via de contactpagina, mail of bel me op de gsm en laat een berichtje na.

Je kan je voorkeuren (voormiddag – namiddag – avond) gerust vermelden.